De natuurlijke nagels verzorgen en verstevigen.

 

Deze speciale gel beschermt en bevordert de groei. Veel vrouwen (en mannen) hebben last van zwakker, weke en afbladderende nagels. Ook kunnen nagels sterk beschadigt en aangetast zijn. Groeven en een ongelijkmatig nageloppervlak laat een perfecte lakkering niet toe en staat open voor slechte invloeden van buitenaf (vuil en dergelijke) waardoor de nagel steeds zwakker wordt. Dit product functioneert als een uitwendig beschermschild en maakt het mogelijk om een perfecte nagelplaat weer te geven zonder oneffenheden. Het systeem beschermt de natuurlijke nagel en zorgt ervoor de uw eigen nagels, mooier, sterker en gelijkmatiger kunnen groeien.

De gel groeit uit en kan naar wens weer  nabehandeld en opgevuld worden.

 

Het resultaat:

*  de nagels zien er mooier, sterker en gelijkmatiger uit

*  het nageloppervlak kan zich tijdens het dragen herstellen

*  door de speciale formulering is de gel zo flexibel dat deze ondanks de extreem dunne laag niet breekt.

*  De eigenschap is uniek en is exclusief door de wetenschappers in Duitsland ontwikkeld.

 

De nagel oplossing voor mannen.

 

Ideaal voor de mannen met probleem nagels is er de matte variant. Ook deze gel beschermd en verstevigd de nagels perfect. Doot het licht zijdematte effect zien de nagels er mooi en verzorgd uit, zonder dof er uit te zien.

 

Keratine Gel.

 

Keratine is onder andere de basisstof van nagels. Dit is een eiwit, dat nagels hun hardheid en veerkracht verleent.

Keratine hoort tot de vezeleiwitten, omdat het voor de opbouw van een celstrustuur noodzakelijk is. Nagels die een verstoorde keratinestructuur hebben, zijn daarom brokkelig. Het krachtige bestanddeel geeft de nagel de basisbouwstof voor een gezonde groei van de nagel. Broze en brokkelige nagels wordt hierdoor versterkt.