Kunstnagels:

 

Ik werk met het meest gebruikte systeem Acryl. Wilt u eens iets anders dan de "gewone nagel, dan kunt u ook kiezen voor een leuke nailart, of een gekleurde glitter top. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus ik werk met de beste producten om bacterien en nagelschimmels tegen te gaan. Dus eerst wordt de natuurlijke nagel voorbereid op behandeling. Daarna worden er tips op de nagels geplakt die in de gewenste vorm worden gevijld en op de gewenste lengte worden afgeknipt. De Acryl wordt aangebracht met behulp van een penseel. Als de penseel genoeg liquid heeft opgenomen wordt deze in de acrylpoeder gedoopt waardoor er een klein bolletje ontstaat die op de nagel wordt geplaatst. Dan wordt de nagel gevormd. Er kan gewerkt worden met wit en roze acryl. Dit wordt meestal gevraagd. Dat is de French Manicure. De Natural Look bestaat uit een roze kleur over de gehele nagel. De Acryl wordt vanzelf hard. Als deze hard genoeg is, wordt het oppervlak gevijld en de vorm nog wat bijgewerkt. Om de drie weken moet een nabehandeling plaats vinden om breken van de nagel te voorkomen en oneffenheden weg te werken. Knip de kunstnagel nooit af en haal ze er nooit zelf af. De beste manier om de kunstnagel te verwijderen, is terug te komen en de nagels er op professionele manier af te laten halen. Dat de natuurlijke nagels er niet goed uit zien na het hebben gehad van kunstnagels, komt vaak omdat mensen de kunstnagels er zelf proberen af te peuteren waardoor hun eigen nagels flink beschadigen. Niet doen dus.

 

Nagelbijters Arrangement:

 Bijt u vaak nagels? Heeft u er genoeg van dat u altijd uw handen moet verbergen zodat andere mensen uw afgekloven nagels niet kunnen zien? Ik kan u van dit probleem afhelpen!!! Hoe gaan we dat doen: Na het bekijken en beoordelen van uw nagels, worden er tips aangepast aan uw nagels en erop geplakt. Dan worden ze in de gewenst vorm gevijld. Daarna wordt er een laagje roze acryl aangebracht. Vervolgens wordt de nagels afgewerkt. De eerste weken wordt er wekelijks een vervolg afspraak gemaakt. In het begin is een nabehandeling vaker nodig omdat de natuurlijke nagels een "groeispurt" krijgen. Dit komt doordat ze nu de tijd krijgen om te groeien. Naarmate de natuurlijke nagels groeien, kan er in overleg besloten worden om de nabehandelingen over twee weken te laten plaats vinden en uiteindelijk zit u op het normale schema van drie weken. Voor meer informatie over het nagelsbijtarrangement kunt u altijd bellen of mailen.

French Pedicure:

 

De French Pedicure is nog steeds een trend.

Een leuke manier om uw nagels een mooie uitstraling te geven.

 

Werkwijze:Eerst worden de nagels gecontroleerd. Dan wordt er een desinfectant op gesprayd.Vervolgens worden de nagels gevijld, de glans verwijderd en de nagelriemen behandeld. De tips worden geplakt, daarna geknipt en in de vorm gevijld. Nadat ook daar de glans van verwijderd is en nogmaal gedesinfecteerd is, wordt er met een penseel acryl aangebracht. Na de afwerking komt er een mooie glanslaag overheen en kunt u tevens kiezen voor een mooie nailart of andere versiering.