Behandeling met Wilde Pedique

 

Veel mensen hebben last van schimmelnagels. Meer dan een kwart van de bevolking heeft een schimmelinfectie opgelopen aan de teennagels.

Oudere mensen en mensen met een lagere weerstand, hebben een verhoogde kans op een schimmelnagel op te lopen. 

 

 

 

 

 

 

Een schimmelnagel kunt u herkennen aan:

 

*    de nagel ziet er geler uit dan

*    de nagel vertoont verschillende kleuren

      ( geel, wit, licht bruin)

*    de nagel kan gaan afbrokkelen

*    de nagel wordt dikker en/of verhard

*    stukjes van de nagel laten los

 

 

 

 

Moderne Teennagel correctie

 

Met deze behandeling kunnen beschadigde nagels gecorrigeerd worden en kan tevens de schimmel bestreden worden.

Met een elastische kunststof die zich aanpast aan de bewegingen die uw tenen maken, wordt de teennagel bedekt en uit gehard in een UV lamp. 

 

In de kunststof zit een wetenschappelijk getest stof met de naam: piroctone olamine. Deze stof heeft een kiemdodende werking die op de schimmels werken. Tevens heeft het zilver wat is toegevoegd aan de kunststof een antibacteriële werking. De anti-mycotische stoffen worden daardoor nog beter ondersteund.

 

Samen met de voor deze behandeling speciaal ontwikkelde Mykosept is dit een geweldige manier om de schimmel te bestrijden en de nagels weer meteen een mooie look te geven.

 

De nagels kunnen een natuurlijke look krijgen of een French Manicure Look. Dit laatste geldt alleen voor de nagels die niet al te erg onder de Mycose (schimmel) hebben geleden. De natuurlijk look is altijd mogelijk.

 

Ook kan deze behandeling gedaan worden op een nagel die afgebroken is door stoten. Dan is de Mykosept behandeling voor thuis niet nodig.

 

Bij mannen met schimmelnagels worden de nagels met een onopvallende kleur behandeld.

 

Nabehandeling

 

Na een paar weken komt u terug voor een nieuwe behandeling, omdat de kunststof uitgroeit samen met de natuurlijke nagel. De nagel wordt met deze behandeling weer opgebouwd.

U dient er rekening mee te houden dat het verdwijnen van de schimmel, enkele maanden zal kunnen duren. Soms zelfs meer dan een half jaar. Dit ligt vaak aan de hardnekkigheid van de schimmel en hoe lang deze er al zit.